Crna Gora

Crna Gora je zemlja u jugoistočnoj Evropi koja leži na obali Jadranskog mora. Graniči se na istoku i sjeveroistoku sa Srbijom, na zapadu i sjeverozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more dijeli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica...

O Podgorici

Podgorica je glavni i najveći grad Crne Gore. Ona je glavna raskrsnica puteva u Crnoj Gori. Grad je blizu zimskim centrima na sjeveru zemlje i ljetovalištima na Jadranskom moru...

Važni tel. brojevi

Policija 122
Vatrogasci 123
Hitna pomoć 124
Tačno vrijeme 125
Informacije o telefonskim brojevima 1181

Pro Monte 9898
T- Mobile 9899
M:tel 9868

Preporuči Hotel


Posebna ponuda

Za goste našeg hotela organizujemo grupne izlete sa: obilaskom, ručkom, večerom i noćenjem navedene destinacije. Iz ponude izdvajamo:

- Plav
- Skadarsko Jezero
- Boka Kotorska
- Manastir Ostrog

* Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem Email-a.

Plav

Plav se nalazi u podnožju planinskog masiva Prokletije, na izvorištu rijeke Lim. Smatra se da je ime dobio po rimskom imperatoru Flaviusu (Phlavius) u vrijeme kada je ovo područje bilo pod rimljanima. Priroda je ovu oblast obdarila raznolikoscu pejsaža. Plav obiluje jezerima od kojih je najpoznatije Plavsko jezero, ledničko jezero, jedno od najvecih i najlepsih na ovim prostorima. Hridsko i Visitorsko su planinska jezera, a Visitorsko je specificno po tome sto ima plutajuce ostrvo. Plav se moze pohvaliti i kraškim vrelima od kojih treba izdvojiti Alipasine izvore i Oko Skakavica. Kulturno nasleđe Plava je raznoliko. Stara knjižnica, Stara dzamija, crkva Sv. Trojice u Brezojevici, Redzepagica kula i dzamija Sultanija samo su deo bogate kulturne riznice ovog grada.

* Za goste našeg hotela organizujemo grupne izlete sa: obilaskom, ručkom, večerom i noćenjem navedene destinacije.

Destinacija u KM Podgorica - Plav: 190km

 

Skadarsko jezero

Skadarsko jezero je najveće jezero na Balkanu. Njegova posebnost i ljepota ogleda se u bogatstvu flore i faune. Skadarsko jezero je značajno stanište vodenih ptica. Rijedak kudravi pelikan je zaštitni znak ovog nacionalnog parka. Prosječna dubina, Skadarskog jezera je 6m, a kako su neki djelovi dna ispod nivoa mora, na pojedinim mjestima doseže dubinu i do 60m. Obala Skadarskog jezera je živopisna i obiluje poluostrvima i zalivima, koji su močvarnog tipa. Krase ga i gorice, mala ostrva, obrasla divljim narom, lovorikom i brsljenom. Skadarsko jezero je bogato i kulturno istorijskim spomenicima koji su rasuti po velikom dijelu ovog nacionalnog parka.

* Za goste našeg hotela organizujemo grupni izlet na jezeru sa ručkom u restoranu na plaži jezera.

Destinacija u KM Podgorica - Skadarsko Jezero: 40km.

 

Boka - Bokokotorski zaliv

Bokokotorski zaliv spada medju najljepše zalive svijeta. Sastoji se iz cetiri medjusobno povezana moreuza. Sa svih strana, Bokokotorski zaliv, okružuju strme i okomite stijene koje se ogledaju u modro plavoj vodi Jadranskog mora. Bokokotorski zaliv krasi sedam ostrva: Sv. Marko, Mamula, Gospa od Škrpjela, Sv. Djordje, Milosrda, Ostrvo cveća i Mala Gospa, koje je ujedno i najmanje ostrvo medju njima. Na putu oko Bokokotorskog zaliva ređa se niz gradova, koji svojom osobenošću mogu mnogo toga da ispričaju, medju njima je i Kotor, grad svetske bastine World Cultural Heritage.

* Za goste našeg hotela organizujemo grupne dnevne izlete sa ručkom i večerom.

Destinacija u KM Podgorica - Boka: 100km.

 

Ostrog - manastir

Kada se prvi put nadjete pred manastirom Ostrog, prva mišao bice vam da to nije ljudskih ruku djelo. Ovaj velicanstveni manastir je smjesten visoko iznad bijelopavlicke ravnice, uklesan u stijene, koje kao da čuvaju vjekovne tajne ovog svetilišta. Manastir Ostrog je osnovao mitropolit Vasilije u XVII veku. Najimpresivniji dio manastira je Gornji Ostrog. Ti su smjestene dvije male crkve: gornja crkvica posvećena Svetom Krstu. Druga, donja crkva, u gornjem manastiru posvecena je Vavedenju Bogorodice. Ostrog posjecuju ljudi svih religija i nacija. Ovo svetiliste je jedno od najposecenijih u hriscanskom svetu.

* Za goste našeg hotela organizujemo grupne dnevne izlete sa ručkom i večerom.

Destinacija u KM Podgorica - Manastir Ostrog: 40km.

 
Podgorica
New York
Moskva

Riječ vlasnika

Dragi naši posjetioci, gosti i prijatelji, sajt koji se nalazi pred Vama osmišljen je zbog Vas i za Vas. Želimo da sa Vama podijelimo informacije koje su od značaja za naš hotel, kako bi naša saradnja bila što uspiješnija.

O nama

Naš hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada na samo 1.5 km, 10 km od Internacionalnog Aerodroma 'Podgorica' i 1 km od zeljeznicke i autobuske stanice...

Usluge

- 24 sata recepcija na Engleskom, Italijanskom i Ruskom jeziku
- Transver aerodrom - hotel - aerodrum
- Self service - pranje, peglanje
- Objekat je pod video nadzorom